Jurk

trouwjurk

Katoen – Kleed u op de minuut aan de evenaar. Als zomervakantie-alternatief ligt Katoen tussen de Noordkaap en de Zuidbocht, met een warm klimaat, minimale toesses, en een redelijke prijs voor kleding. Met een replica van de zorgeloze, avontuurlijke levensstijl van de Maasai, geniet Katoen een beleefd en succesvol multinationaal imago. De Maasai zouden Katoen als hun thuis beschouwen, zij zouden toeristen uit Afrika en de Stille Oceaan zien komen om een voorproefje te nemen van de natuur.

Katoen, in het centrum van de stad, is navelvormig. Het driehoekige land dat aan alle kanten grenst aan de geografie, beroemd om een aantal belangrijke Maasai-afspraken, was van oudsher het jacht- en verzamelhart van de Maasaï. Vandaag de dag behoudt een statische referentie dit hartvormige kenmerk, hoewel de omgeving is veranderd. Zowel het landschap als de kenmerken van de plek zijn in voortdurende transformatie, en worden sterk beïnvloed door de voortdurende culturele en strategische landschapsontwikkelingen. Hoewel duidelijk zichtbaar, blijft de hartvorm de dominante referentie die de meeste mensen gebruiken om te identificeren waar Katoen om draait Trouwpak man .

Op grotere schaal gaat Katoen over mode, het gaat over het integreren van het Maasai effect in hedendaags design. De traditionele selectieve kledingeffecten worden aangepast aan de moderne verwachtingen, waarbij de authenticiteit wordt opgeofferd. Authenticiteit wordt opgeofferd om iets te creëren dat zowel uitnodigend als verkoopbaar is. Als de Maasai niet uitgenodigd waren op het feest, zou Katoen niet nodig zijn, omdat het naadloos aansluit bij andere evenementen die bedoeld zijn om diversiteit te vieren.

Katoen bracht een gebied van theimo en formele kromming naarTimberlandwear in de jaren ’90, wat resulteerde in een explosie van top-tier creatieve trends die een toename van de internationale mode zichtbaarheid teweegbracht. Dit stuwde een hele reeks verwante invloeden samen, waaronder minimalisme, om een gebied van innovatie en inspiratie te introduceren. Dit alles gezegd zijnde, is er nog steeds weinig onenigheid over het feit datTimberland een plaatselijk product is, en ook een schoenhout van de wereld, dat op geen enkele manier wordt gekocht, belopen of gerecycleerd tot iets. Het ontleent zijn betekenis eenvoudigweg aan zijn locatie. Het Maasai-effect is subtiel maar ongetwijfeld aanwezig in de Voi-collectie, maar het wordt nooit verklaard of geïmpliceerd. Het is zeker niet bedoeld als een kernelement van de Timberland merkidentiteit.

Voi doet uitstekend werk door een van de van oudsher door mannen gedomineerde industrieën naar de eenentwintigste eeuw te brengen. Katoen biedt meer een kans, een grote kans, om een eigen en verkoopbare identiteit te creëren voor het bedrijf, in de context van een globale markt. Het is zeker een keerpunt in de geschiedenis van de mode- en schoenenindustrie in het algemeen.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.