Het Scrub-plot geverfd

Alles over het scrubben van je gezicht - Apotheek en huid
Een band tussen vader en zoon is een heel uniek moment in de tijd. Het is een gevoel uit het verleden dat je alleen in je leven kunt vangen. Het beste dat in je opkomt als het om mannen en badpakken gaat, is Walt Disney en zijn 'Absent Minded Professor'. De film was een groot succes! Het was een film over een uitvinder van een kachel die een zoon had die altijd afwezig was en de zomerschool nooit haalde. Plot van de film gaat over tijdreizen. Walt Disney en zijn zoon gaan op reis naar Minute Fold, een schietstoelinstelling waar tijd en ruimte niet bestaan. Terwijl ze daar zijn, vinden de jongens 20e-eeuwse technologie uit waarmee ze opnieuw terug in de tijd kunnen gaan en doen alsof ze grootvaders zijn. Hoewel ze grootvaders zijn, doen de jongens zich voor als echte mensen die hun hele lichaam onder de mayonaise hebben.

De jongens belanden in een tijd waarin ze meer hebben dan echte lichamen. Ze beseffen dit en bedenken een plan hoe ze kunnen terugkeren naar het verleden, honderden jaren daarvoor, en precies het plan waar ze voor gaan. Als magie wordt een tijdportaal door de jongens geactiveerd en keren ze terug naar de toekomst. Terwijl ze in het verleden een tijdmachine uitvinden die hen terug in de tijd kan sturen. Terwijl ze in het verleden zijn, wordt de toekomst geregeerd door een alomtegenwoordige alternatieve persona die bekend staat als 'de heerser van de tijd'. De heerser van de tijd wordt bepaald door de liefde van elke volgende eeuw. De jongens overtuigen de heerser van de tijd om hen terug te laten keren naar het verleden, honderden jaren eerder, wanneer ze een Time Piece uitvinden. Met behulp van het Time Piece veranderen ze de geschiedenis door het verleden te veranderen dat de chronologie van het universum dicteerde volgens de ideeën van hun vaders.

'Het was de nacht voor Kerstmis, toen alle oosterse reizigers zich verzamelden bij de poort van een klein dorp. Het is waar uitvinders ideeën zouden uitwisselen en met elkaar handel dreven. In dit dorp vond een man een soort vliegmachine uit. Toen het door de lucht zweefde, maakte het een hard geluid en mensen begonnen ernaar te informeren. Een van de uitvinders was een bewonderaar van Mr. Steamymuff en was gewoon verbaasd om te zien wat dit nieuwe apparaat kon doen. De man noemde Mr. Steamymuff een ODR (Ought to Drive) uitvinder. Het apparaat was zo succesvol dat het werd gekocht door een man genaamd Terry Sandage, die het verder ontwikkelde en het tot de motiverende gadget maakte die het bekend staat als de Scrub Daddy. Het produceerde automatisch massaal en lanceerde een wereldwijde marketingcampagne om geld te verdienen aan de achterkant van dit nieuw ontwikkelde automatische vliegtuig. Het product is ontworpen door een marketingwonderkind, dat zichzelf 'The Scrub Daddy' noemde om dit product te verkopen. Het idee was zo'n succes, dat de Scrub Daddy in slechts drie korte weken een © verkoop kon realiseren.

De Scrub Daddy is zo toegewijd aan zijn merknaam, dat hij zelfs een speciale toiletvormige versie heeft om hun merkloyaliteit te huisvesten.

Algemene productbeoordeling voor The Scrub Daddy:

Als u op zoek bent naar een ODR (Oxygen dyed ontworpen), fitness- en dieetproduct dat betaalbaar is en boordevol gezondheidsvoordelen voor kinderen, hoeft u niet verder te zoeken dan The Scrub Daddy. Kinderen zijn loyaal aan dit merk en het is duidelijk dat The Scrub Daddy een sterke toekomst voor zich heeft terwijl het blijft groeien en bloeien.

Leave a Comment

Your email address will not be published.