Het belang van de diamanten hanger

scrap gold collection - juwelen stockfoto's en -beelden

Wij hebben een rijk assortiment juwelen in onze winkel. Dit komt omdat wij met veel plezier evenveel aandacht besteden aan het plezier van het juwelen maken als aan de andere aspecten van het op maat maken. Als voorbeeld, onze op maat gemaakte jogging stiletto is gemaakt van sterling zilver met een kussen geslepen ontwerp. Natuurlijk maken wij gebruik van keramiek van superieure kwaliteit en Austin Art Silver Glass. De klant kan een sterling zilveren armband ontwerpen voor haar eigen persoon, of ze kan een geschenkset ontwerpen met een andere armband voor elke persoon in de set.

In onze reserve hebben wij alle soorten armbanden van goud of goudlegeringen in verschillende stijlen. Dus, er is altijd iets nieuws voor u om te proberen. Gouden ovale hangers, kettingen, studs, broches, gebundelde hoekstukken, trouwringen, hangers paraplu's, uurwerk, parfum, manchetknopen, kraagspelden, Swarovski edelstenen, oorbellen, reversspelden, zakartikelen, studs blijken allemaal prachtig te zijn in onze aandacht.

Zo is bijvoorbeeld de speld "Livre Affair" gemaakt van sterling zilver, diamanten en iriserende Swarovski kristallen. Uit deze mengeling krijg je het gevoel dat de Tweede Wereldoorlog tot leven is gekomen in een verhaal dat lijkt op Casablanca. De zwarte beweging van de diamanten maakte de geest van Thisoulos vrij, en zijn geest bevrijdde zich spoedig van de ketenen van de spraak. (De oorlog en de inname van keizerrijken zijn spaanders van de materie, door Jack Kapelso, trans. The Color Spirit. New York, Fireside Books.)

De diamanten vonken doen me denken aan snoepgoed. In feite verandert de diamanten hanger zelf in een kunstwerk. Zijn zwarte primaire en secundaire tinten maken het tot wat ik noem een levende, ademende D-grade. Dat is mijn eerlijke mening over diamanten hangers: dat is de allereerste echte diamant die je denkbaar voor een hanger kunt krijgen. Ze zijn zeldzaam, en ze zijn onmiskenbaar.

Meer over diamanten:

Rotsen worden diep onder de oppervlakte van de aarde gevormd. Aan het aardoppervlak wordt door vulkaanuitbarstingen kristallijn gesteente blootgesteld aan de atmosfeer. Als de lucht opwarmt en zuurstof naar deze openingen wordt getransporteerd, worden deze rotsen blootgesteld aan hoge temperaturen. De Egyptenaren geloofden dat deze rotsen van Egyptenaren waren. Ze werden ook wel asethiststenen, silicastenen en sterrenstenen genoemd. Ze werden waarschijnlijk gebruikt als versiering, of langwerpige stenen met abstracte motieven. De diamanten werden waarschijnlijk als betaalmiddel naar verre oorden gestuurd.

Je kunt heel eenvoudig zien dat echte diamanten als lagers in juwelen worden gebruikt. Je kunt ook zien dat ze als handelsvaluta worden gebruikt. Verse diamanten moeten heel bijzonder zijn. Ze moeten echt zijn. Diamanten worden op verschillende manieren gemaakt en geslepen, maar wat de "slijpvorm" ook is, het gaat erom wat de steen echt waard is.

Veel mensen die tegenwoordig zien dat diamanten als kinderdiamant op de markt worden gebracht, gaan ervan uit dat ze bedoeld zijn om er helder uit te zien. In werkelijkheid zal een echte diamant de volgende effecten hebben:

Is redelijk geprijsd: dit zijn de eerste gevolgen – redelijk geprijsd is het meest begeerlijk. Aangezien diamanten niet bepaald goedkoop zijn, zullen verkopers veel moeite doen om ze te bemachtigen. Dit betekent dat zij hun goederen concurrerend prijzen.

De noodzaak om snel een aankoop te doen: de noodzaak om snel een aankoop te doen is absoluut noodzakelijk. Als u te lang wacht, bent u het goede koopmoment voorbij. Bijgevolg is het zinvol om "naam alleen" vertrouwde retailers.

Het heeft minimale stukken, minimale gebreken of anders is het echt slecht.

Het is over de tafel, dus het kan niet indrukwekkend zijn. Het zal zijn waarde beperken tot wat het in zijn partij heeft.

Het lot is klein, dus het kan niet indrukwekkend zijn. Het feit dat diamanten zeldzame grondstoffen zijn, betekent dat ze bijzonder moeten zijn.

Hij is relatief waardevol per karaat, maar meer de prijs per "onberispelijke" steen die hij heeft dan de prijs per "fancy" steen

Esthetischer dan andere, maar vereist nog steeds regelmatig onderhoud

Kan misleidend zijn bij het tonen van de juiste steen

Hoge waarde in het algemeen, maar niet bijzonder kostbaar

Hebben een speciaal, individueel gevoel.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Leave a Comment

Your email address will not be published.