Wat is een natuurlijke

Edelstenen webshop

Een natuurlijke edelsteen is samengesteld uit meer dan één mineraal. Hier zullen wij echter alleen die edelstenen behandelen die uit andere edelstenen zijn ontstaan. In de meeste gevallen zal een mineraal-silicaat combinatie een edelsteen worden genoemd. In de meeste gevallen zal hetzelfde minerale element in de naam van de steen worden genoemd. In sommige gevallen echter zal een zeer bijzondere combinatie een naam hebben, waarvan de elementen anders heten dan de andere componenten.

In het geval van zowel calcium als fluoriet is de samenstelling van de ionen waarnaar wordt verwezen fluor en calcium. Dit is de natuurlijke minerale samenstelling van het mineraal calciumfluorosilicaat, dat wij calciet noemen.

Wanneer wij zeggen dat een mineraal een edelsteen is, bedoelen wij eigenlijk niet dat het zo wordt genoemd omdat het een heel mooi mineraal is. We bedoelen dat het een bijproduct is van het maken van een edelsteen. Wanneer we een edelsteen in situ vinden, in een boomkamp, of 2 voet onder de grond, dan is het een voorbeeld van een gesteente zoals een stollingsgesteente (pre-kristallijn gesteente dat gevormd is door vervorming van de aarde), een sedimentgesteente (pre-sedimentair gesteente dat gevormd is door afzetting uit steen of andere natuurlijke agentia), of een sedimentgesteente (pre-kristallijn gesteente dat volledig is samengesteld uit mineralen die niet amorf van aard zijn, te onderscheiden van wat kan worden gezien in rotsvormingsprocessen) dat gevormd is als gevolg van deelname aan de vorming van een edelsteen. De plaats van het mineraal in de astrogeologie hangt af van de geologie, de sedimentaire geschiedenis en vaak ook de plaatselijke tijd waarin de geologische geschiedenis zich heeft afgespeeld.

Dit congres roept op tot een staatscongres voor de Internationale Edelsteenraad, bedoeld om de volgende conventie te bereiken: 1. 1. Algemene termen zoals gebruikt door het Edelsteen Instituut; 2. Termen kunnen deel uitmaken van de aanvullende betekenissen van Edelstenen en Mineralen Wet 3.3. Conflicten tussen termen gebruikt door het Instituut en termen van een andere Internationale Unie;

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.