Christelijke mode groep

Christelijke mode groep

Modeshows van het jaar zijn altijd zeer indrukwekkend, zelfs in dagen waarin modetrends niet zo voorspelbaar zijn. Dit jaar is geen uitzondering. Op 1 september tijdens de Parijse modeweek van Chanel herschiep luxeontwerper Christian Lacroix de klassieke stijl van de jaren ’30, ’50 en ’70 tot moderne couture en high Techno shirts . Interessant is dat Lacroix idyllisch geladen kleuren gebruikte, zoals wit, roze, crème en lichtblauw. Het resultaat was verbluffend en mooi. Volgens de recensies ziet de remake er nog steeds geweldig uit op de catwalk. Christian Lacroix is in staat om zomen te creëren die glamoureus zijn, maar toch niet te streng. De jurk is gemaakt van Nut wonder jersey dat zeer zacht en rekbaar is.

De kracht van Christian Lacroix’ liefde voor de Alexander McQueen was ook op de catwalk te zien. De centimeters lange sleep van enkel tot schouder was vakkundig gesneden uit lichtgewicht materialen. De snit creëerde verticale strepen die de jurk zeer slank deden lijken. Met een taille van 25 centimeter is het het juiste gewicht voor elke vrouw die met haar figuur wil pronken. De hoek van de bezuinigingen zorgt ervoor dat de prom jurken zal perfect passen bij het figuur van elke vrouw.

Zijn grootste financiële prestatie was dat hij zijn collectie kon presenteren voor een uitverkochte menigte tijdens de Parijse modeweek van Chanel. Ongelooflijk, zelfs Chanel’s eigen gewaardeerde leden waren uitgenodigd voor de show. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Christian Lacroix de klassieke stijl uit de jaren ’30, ’40 en ’50 omtoverde tot iets wat meer in de lijn ligt van de diva van de mode.

Farelonline- arriveert in het dichtbevolkte Parijs

De modebijbel verzekert de dappere en stoutmoedige dames dat er absoluut geen garanties zijn in de glamourwereld. Hoewel Lacroix volgens de leider geen doorsnee Parijse straatmodejongen is, is er toch iets heel dappers aan hem. Zijn recente shows hebben outfits laten zien die uitgesproken niet-traditioneel zijn. Inderdaad, het zijn stedelijke geïnspireerde ontwerpen die niet zijn gestyled tot echte avondjurken, in plaats daarvan zijn het jurken die bedoeld zijn voor de straat. Geheel in de traditie van een grote grote stad, toonde hij al zijn ontwerpen in al zijn glorie in Parijs.

Aankomen in Populous Paris zal een gloednieuwe ervaring zijn voor de meesten van ons. Online winkelen blijft de beste gok om een prom-jurk te kopen. Veel mode blogs geven uit de eerste hand kennis over de dingen die modieuze mensen over het algemeen weten, maar natuurlijk moet je altijd onderzoek doen naar je vraag voordat je de kans hebt om te kopen wat je wilt. De meeste van deze blogs draaien rond een groep moderedacteuren die een paar keer per jaar terloops samenkomen om ideeën uit te wisselen over de nieuwste trends.

Christian Lacroix’ groepje modevolgers leefde een dubbel leven. Sommigen waren er als schaduwen voor de camera, voor de bekendere fotografen, maar sommigen leefden het glamoureuze leven van de mannen en vrouwen die de rode loper bewandelden.

De mysterieuze en Adobe-achtige manier waarop hij silhouetten creëert, gekoppeld aan de ruige houding die hij belichaamt, maken het gemakkelijk te begrijpen hoe één enkele man erin geslaagd is om in zo’n korte tijd zijn eigen leven op het gebied van design om te gooien. Het is niet alleen zijn levendige creativiteit die hem zoveel onderscheidingen heeft opgeleverd; zijn vermogen om die ontwerpen over te brengen op een manier waarin elke vrouw gezien zou willen worden, is het resultaat van zijn voorvaderlijke nalatenschap en hij heeft het recht verdiend om meesters van ons allen te worden genoemd.

Dit jaar heeft hij zijn gelofte ten gunste van de vrouwen hernieuwd. Christian Lacroix heeft zich in samenwerking met Garance Poiret, een belangrijke figuur uit de rugbywereld, voornamelijk geconcentreerd op het vrouwelijke geslacht, hoewel hij er af en toe ook een paar shots met mannen in heeft verwerkt.

Christian Lacroix heeft ontwerpen voor iedereen; het zijn echter de unieke vrouwelijke uitstapjes die de meeste publiciteit krijgen, en dit jaar heeft hij echt de lat hoger gelegd en geboden waar veel vrouwen naar op zoek waren.

Degenen die het dichtst bij Christian Lacroix staan, houden echter vol dat hij zo’n monnik is, en dat al zijn andere opmerkelijke kwaliteiten samengaan met zijn vermogen om dameskleding van de straat te fileren.<|endof high fashionistas. Zij schrijven zijn CD-ontwerpen ook een groot deel van zijn conventionele wijsheid toe, die ook velen van ons niet-fashionistas zoeken.<|endof geweldig.<|endof dit seizoen.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.