5 Beste merken om voor uit te kijken in Nederland

Merkkleding Den Haag

Geïnteresseerd in Nederland? Begin met een blik op de detailhandel. Het land staat bekend om zijn traditionele Nederlandse winkels, bekend als 'jassen' of 'jack shops' vanwege de uniforme bovenkleding die de winkels verkopen. Er zijn winkels die alles verkopen, van boeken tot kunst en huishoudelijke artikelen. Deze winkels zijn niet alleen bedoeld om kleding te kopen, maar bieden ook een veelzijdige ervaring in een buurthuis of aan de rand van de stad. Ze hebben ook een internationale aanwezigheid met filialen over de hele wereld in plaatsen als Londen en New York City. Voor degenen die net beginnen aan hun reis in de retailscene van Nederland, zijn hier onze top 5 favorieten om op te letten bij het scouten van nieuwe merken in Nederland:

Heine

Heine, met het hoofdkantoor in Amsterdam, is een van de meest succesvolle Nederlandse retailmerken. Het werd opgericht in 1851 en is uitgegroeid tot 276 winkels in Nederland, Duitsland, Turkije en Spanje. De winkels verkopen een grote verscheidenheid aan hoogwaardige en betaalbare modeartikelen, waaronder dames- en herenkleding en accessoires, schoenen en huishoudelijke artikelen. Het merk Heine heeft een lange geschiedenis van aandacht voor hun klanten, zowel online als in de winkel, om hun service te verbeteren.

Merk & Dastard

Brand & Dastard, gevestigd in hartje Amsterdam, is een van de grootste merkketens in Nederland. Hun winkels verkopen voornamelijk dames- en herenkleding, schoenen en accessoires van hoge kwaliteit. Ze verkopen echter ook een verscheidenheid aan huishoudelijke artikelen en artikelen voor thuis. De winkels zijn meestal zeven dagen per week open, zodat de klanten gemakkelijk kunnen winkelen. De merken in de winkel voeren een breed scala van kwaliteitsmerken die een beroep kunnen doen op een verscheidenheid van smaken.

G-star Raw

G-star Raw, gevestigd in Den Haag, is een van de pioniers van de raw denim modebeweging in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2000 en heeft nu 62 winkels in Nederland en Duitsland. De winkels verkopen een verscheidenheid aan kwalitatief hoogwaardige raw denim jeans en andere herenmode artikelen. Raw denim is een speciale vorm van denim die niet gewassen is, waardoor de kleur levensecht is. G-star Raw werkt samen met enkele van de beste denimfabrikanten ter wereld om hun unieke stijlen raw denim jeans te creëren.

Conclusie

Kortom, merkkleding in Den Haag is ruim verkrijgbaar voor voordelige prijzen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.