Waarom u een Lean zou moeten kopen

lean

Veel mensen hebben er geen idee van hoe ruw het is om regelmatig een beroep te doen op een stomerij. Rimpels, vlekken, vuil – al deze zaken maken deel uit van de “lelijke” taak waaraan textiel moet voldoen, om als “verkoopbaar” te worden beschouwd. Stomerij Uden werken hard om hun klanten duurzame producten van hoge kwaliteit te leveren, tegen betaalbare prijzen. Het textiel moet nieuw, onbeschadigd en in ongerepte staat worden geleverd. Dit betekent niet dat de reinigingsproducten geen resten achterlaten; hoe minder resten oplosmiddel er na een korte “wasbeurt” op een kledingstuk achterblijven, hoe minder gunstig het ruikt, en hoe minder het krimpt of uitrekt. Magere en kreukvrije kleding is precies dat, mager en kreukvrij!

Het minste wat we kunnen doen is wat tijd en moeite investeren om onze kleding zo goed mogelijk te conserveren, en de kleding de kans te geven in vrede te rusten, zonder handdoeken, toners, strijken, enz. Het maakt niet uit hoe “sterk” het kledingstuk is, als het niet goed is verzorgd, zal het toch een blijvende negatieve geur achterlaten, en kan het zelfs nog ernstiger verslechteren (de levensduur van het kledingstuk verminderen), als gevolg van schoonmaakmiddelen die op het kledingstuk achterblijven na een “wasbeurt”. Klinkt dat nu als de verkoopcijfers van H&M, Abercrombie and Fitch en Nike?

Kortom, uw droogkuisfactuur zal vrijwel altijd twintig tot vijftig cent bedragen, en wanneer u de verzendingskosten erbij telt, kan het nog minder zijn (vooral wanneer u in het groot koopt). Vergeet het t-shirt van vijf dollar dat overal wordt verkocht; uw klanten zullen het merk niet herkennen, noch zullen zij enig idee hebben wat zij kopen. Daarom is het belangrijk dat je altijd, altijd, zorgt dat je een volwassen vriend hebt, of iemand die een ervaren kleding shopper is, om je te helpen in dit proces. Een verkoper zal niet altijd een bleekscheet zijn; misschien kun je de verkoopster een bescheiden korting geven, zodat zij/hij je meer dan waarschijnlijk niet de goedkope goedkoopbie zal geven. Denk eraan, dit is op een sub-dictaat niveau, onder het niveau van de daadwerkelijke prijs-raperij! Als u zelf geen kleding repareert en u ontvangt een kledingstuk met een beschadigde ritssluiting, dan kunt u hierover contact opnemen met de retourservice, evenals over andere problemen. Elke stap op de kwaliteitsborgingsladder, van de verkoper tot de stapel Reese’s, is belangrijk, en de moeite waard om minstens een paar keer te controleren tijdens uw transactiegeschiedenis met hen.

U weet vast en zeker waarom uw stomerij-rekening zo laag is. De pragmatische, kosteneffectieve waarheid is dat met onze slechte economie, zowat alles voor het grijpen ligt. Met dit in gedachten, stel ik voor dat u uw kledingstukken alleen koopt van (of in de buurt van) mensen die een winkel op standaarden hebben, die regelmatig inkopen, die een uitstekende klantenservice hebben, en die geven om hoge kwaliteit. Websites die feedback geven van echte mensen met een goed gevoel voor humor over hun producten is een geweldige site om te bezoeken. Dit is veel meer dan een bedrijf, dit is vriendschap.Fiorelliresses, vanwege hun reputatie van hoge kwaliteit producten, hoewel ze rekenen een beetje anders, echt moet alleen rekenen wat je denkt dat ze moeten rekenen, en moet de site gebruiken om u te helpen, niet u te verleiden tot te veel geld uitgeven aan producten die je niet nodig hebt. Het zijn kokerverkopers, de geur van rozen, en een milde herinnering dat koopjesjagen nog steeds een kunst is.

Het kopen van een dozijn rozen, en het gebruik van de coupons om gratis verzending te krijgen is een heel stuk beter dan de $ 12,95 die u zou betalen in het winkelcentrum, plus verzendkosten, voor het bedrag dat u zou betalen voor de rozen in het winkelcentrum, en ze groeien snel, dus wie weet wat uw volgende aankoop kan zijn.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.