Mode

Damesmode online bestellen

damesmode is het streven naar schoonheid, of anders, iets begeerlijks. Het wordt algemeen geassocieerd met de massa, decoratie, & glamour. Bovendien vertegenwoordigt mode de sociale relatie van hen die tot de sociale klasse behoren. Er staat geschreven: ” wapenrusting voor de geest” ( aestheticcraft). Verschillende stijlen hebben zich meer dan eens geopenbaard. Laten we nu eens een blik werpen op de mode-agentschappen:

Mode is een vorm van creativiteit. Er zijn vier stadia te onderscheiden: pretentie, constructie, demiurpatie en reflectie. Hiervan is de eerste de meest betekenisvolle, dat wil zeggen degene die vandaag wordt opgepakt en doorgevoerd.

Mode is de permanente studie van het verwerven van identiteit door de affectieve ervaringen van het zelf. Zich niet conformeren aan de gebruikelijke stijl is een grote vrijheid. Raadselachtig zijn, modieus is de andere naam voor uniek zijn, voor opvallen, voor het verschil maken. Onze kijk op het leven kan worden beschreven door het gezegde: “Eerst komt de fusie, dan de persoonlijkheid, dan de maatschappij”.

De mode is de kunst van zelfexpressie van de individuen. Tegenwoordig is de mode niet alleen de mode van de structuren, het is de studie van elk facet, fatsoenlijk en uniek, met respect voor de rondingen van de vrouw, de lichaamsbouw van de man, de behoeften van de kinderen, eisen, en vooral, sensueel, volgens het lichaam. Bovendien is mode de techniek van het doen.Diep van binnen wil iedereen uniek zijn, en een identiteit creëren, daarom is mode het Candyland van het ego. De mensen die in de mode-industrie werkzaam zijn, wijden hun leven aan mode, alleen maar om de steeds veranderende modetrends bij te benen, en om iedereen erin te interesseren.

Op dit moment zijn meer mensen dan gewoonlijk bereid aandacht te besteden aan stijl, omdat de catwalks overspoeld worden met chique, elegante & stijlvolle ontwerpen.

De ontwerpers- mode panteglasses zijn eigenlijk de redder van stijl. Natuurlijk, met couture ontwerpen ideaal ontwerp komt altijd met een hoog prijskaartje. Dus goedkope designer bril zijn echt een zegen in vermomming voor de mensen die niet kunnen veroorloven om dure designer bril te kopen.

Verschillende series van designer brillen zijn nu begonnen te verschijnen in de markt, de een na de ander. De mode-industrie is een bloeiende gebied, waar de ontwerpers om de verwachtingen van de mensen te benaderen.

Mode is een cyclus, de maatschappij verandert, dan accepteert de maatschappij de cyclus. Zo volgt de mode elkaar op.

Wil je weten wie de grote kenner van de mode zijn? Het maakt niet uit of u een gewone Joes-dragende, merkbewuste, die meer van labels houdt dan van uw klant, of meer van kleren houdt dan van uw meisje, als u de kans krijgt om de grote kenner van stijl te observeren: couturiers van de mode zijn de mensen die de show runnen, die de fantastische, prachtige, prachtige, stijlvolle, dandy, cool, trendy, chique, klassieke look maken, die het geluk, de afgunst, de luxe, de rijkdom en het mysterie weerspiegelen, en bovenal, uw kijk op de wereld veranderen.

Couturiers zijn de scheppers van stijl, zij ontwerpen wat het beste bij de persoon past, hun specialisatie is de mode-industrie, daarom zijn ze zo populair. De term “van top tot teen” wordt door couturiers gebruikt om hun stijl te beschrijven, dat is precies wat een klant wil als hij anders, uniek, speciaal, uitmuntend, goed gekleed, goed voorbereid, en vooral anders wil zijn.

Is het je opgevallen hoe Gucci, Prada, Christian Dior, Louis Vuitton, en Jimmy Choo genoemd worden, en hoe deze power house ontwerpers door praktisch iedereen bewonderd worden?

Lees meer

Damesmode online bestellen
Dames accessoires 

Leave a Comment

Your email address will not be published.