hoe kies je een Maxi jurk

Pak Amsterdam

Er is een zeer geldig en praktisch antwoord op dit dilemma. In feite is de maxijurk een van de meest essentiƫle kledingstukken die je in je garderobe kunt hebben.

Wat is een maxi jurk?

Een maxi-jurk is peuterkleding die losjes zit en comfortabel is, en meestal korte mouwen heeft. Omdat de stof licht van gewicht is, is het uitstekend geschikt voor warmere klimaten. Ze kunnen worden aangetrokken en uitgetrokken binnen enkele seconden en ze zijn even goed voor peuters man en vrouw. Ze kunnen worden accessorized in een veelheid van manieren om ieders smaak aan te passen. Een maxi-jurk met een slimme kraag en manchetten maakt een geweldige formele wear look.

Waarom kiezen voor een maxi jurk?

Een maxi-jurk is een van de meest veelzijdige kledingstukken die je kunt bezitten. Hun populariteit is gebaseerd op hun vermogen om gedragen te worden naar casual vakantiegelegenheden tot en met avonden in de stad. Ouders zullen de gemakkelijke verzorging die ze bieden voor hun kinderen waarderen, of ze nu in de stad zijn voor een dagje winkelen of om te feesten.

Dit komt omdat ze ‘s morgens snel kunnen worden aangetrokken en ze er in elke omgeving geweldig uitzien, afhankelijk van het materiaal van de jurk. Een katoenen jurk ziet er bijvoorbeeld cool uit, terwijl een zijden of poly-blend veel geschikter is voor een elegante formele gelegenheid.

Het geheim zit hem in de snit. Moderne maxi-jurken zijn meestal flatterender dan hun voorgangers uit de jaren 50, toen ze oorspronkelijk ontworpen waren om als ondergoed te worden gedragen. Kant, borduurwerk, zakken en andere versieringen hebben de maxi-jurk naar een heel nieuw niveau getild.

Wat staat het beste bij mijn figuur?

Het belangrijkste is dat je een jurk kiest die past bij je lichaamsvorm. Als je een maxi-jurk kiest die te groot is voor een klein meisje, zie je er niet uit, terwijl een te kleine jurk het tegenovergestelde effect geeft: een extra grote taille. Hier zijn een paar algemene lichaamsvormen:

Peervorm: Als je het geluk hebt een peervorm te hebben, omdat je bovenlichaamsdeel groter is dan je onderlichaam, dan wil je een maxi-jurk kiezen die je grotere bovenhelft naar beneden speelt en de aandacht vestigt op je mooie, slanke onderhelft. Een maxi-jurk met een empire taille of een drop waistline is perfect.

Appelvorm: In dezelfde vorm als peervorm hebben vrouwen met een appelvorm de neiging om grotere armen en benen te hebben, zodat hun bovenlichaam en middenrif ook groter zullen zijn dan hun onderlichaam. Om de aandacht naar boven naar het gezicht te trekken, moet je outfits met horizontale strepen vermijden. Een maxi-jurk met verticale strepen is ook belangrijk, om te voorkomen dat je benen en armen breder lijken dan je hoofd.

Zandloper: Zandloper vormen zijn in principe recht op en neer, met slanke onderste ledematen en een vollere borst en heupen. Elke jurk is geschikt voor een zandloper vorm, dus maak je geen zorgen over het pronken met te veel been! De maxi-jurk is ook perfect voor dames met deze vorm, en ze zullen er prachtig uitzien in maxi-jurken die op kniehoogte zijn of korter.

Wat te vermijden

Losse, te wijde jurken: Het is een feit dat sommige van de meest voorkomende materialen van maxi-jurken (d.w.z. katoen) elke extra vetdruppel zullen laten zien. Een goede techniek om te voorkomen dat je er zwaarder uitziet dan je eigenlijk bent, is een maxi-jurk te kiezen die meer luchtig is dan plakkerig. Goede voorbeelden zijn zijde en Oxford stof.

Grote knopen: Het is een feit dat een van de ergste garderobe-ongelukken die een meisje kan maken, een trui met te veel buste is. Om te voorkomen dat je er zwaarder uitziet dan je wilt, kies je een maxi-jurk met afslankende halslijnen en minimale details, waarbij de grootste brok stof bij de halslijn of de taille zit.

slordige kapsels: Een groot deel van het pronken met een rondere vorm dan je in werkelijkheid hebt, is om de aandacht te trekken naar je hoofdpijn, bad hair days en dergelijke. Om de aandacht op je gezicht te houden, moet je je haar sluik en glanzend houden.

Lees meer

Modest fashion

Leave a Comment

Your email address will not be published.