Hoe kies je een formeel pak?

Maatpakken Amsterdam

 

 

 

 

 

Over maatpakken

Bijna vanaf het begin is het maken van pakken een massagerichte business geweest. gemaakt door grote kledingbedrijven, blijven maatpakken de keuze van de welgestelden. Maar pakken die op maat worden gemaakt volgens uw specificaties en maten hebben een paar voordelen.

Wanneer u een kleermaker vraagt een kledingstuk te maken volgens uw exacte maten en specificaties, zal hij reeds een zeer goed idee hebben van de kosten en uitgaven die hiermee gepaard gaan, hetgeen hem zal helpen een betere service te verlenen.

Er zijn twee redenen voor dit verschil. De ene is het unieke karakter van het kledingstuk. Kledingstukken op maat zijn beslist nauwkeuriger. Maar natuurlijk is het volledig op maat gemaakte pak het pak dat de beste waarde garandeert, niet alleen vanuit het oogpunt van de klant maar ook vanuit het oogpunt van de kleermaker.

Een op maat gemaakt maatpak moet perfect zijn. Er zijn letterlijk duizenden maten die moeten worden genomen. In feite kan een maatpak maar één keer worden gebruikt. Er zijn dus twee aspecten aan een maatpak:

o De kwaliteit van het kledingstuk – dit heeft betrekking op de stof, het stiksel, het ontwerp, enz. o Het aantal keren dat het kledingstuk in een andere vorm moet worden gebracht.

Een maatpak kan op maat gemaakt worden naar uw eigen smaak. Om u een relevant voorbeeld te geven, als u kiest voor een klassiek marine pak, dan betekent dit dat u houdt van de old-school marine pak. Kiest u liever voor een modern zwart pak, dan spreekt dat boekdelen over uw hoofd en persoonlijkheid.

Zoek een maatpak dat bij uw lichaamsbouw past. Dit kost misschien wat moeite om alle pakkenwinkels en merken door te spitten. Maar als je het eenmaal goed hebt, krijg je meer waar voor je geld.

Als u bijvoorbeeld niet zo groot bent, kunt u gaan voor een pak dat minimaal past en uw silhouet flatteert. Een maatpak is op maat gemaakt naar uw maten en lichaamsbouw. Wat wij deze pasvorm noemen is apart. Soms is het zo prachtig dat het u onderscheidt, zelfs in een menigte. Dit is wat men noemt geluk hebben.

Een pak dat past

Mensen hebben verschillende vormen. Mensen met wat wij noemen het appelbekken lichaamstype hebben een brede schouderbreedte in vergelijking met de rest van hun lichaam. Treur niet om de breedte van de schouders. U kunt nu uw aandacht verleggen naar de wijdte van de broek. De pijpen kunnen smaller zijn, zoals bij jeans, of halverwege de kuit. U kunt ook een broek met split aan de zijkant proberen.

Vrouwen met de omgekeerde driehoeksvorm hebben een bredere heupstreek, die breder is dan de bovenlichaamsstreek. Wat je kunt doen is, donkere kleuren aan de bovenkant, passend bij de onderste helft, in een lichte kleur. Wat dacht je van een lichtblauw topje of een witte jeans? Je kunt ook de nieuwste stijlen hebben, zoals een mandarijn broek.

Als je een zandlopervormig lichaam hebt, heb je hoogstwaarschijnlijk slanke schouders, een evenwichtige taille, en volslanke heupen. U kunt het bovenste kledingpatroon dupliceren, maar u moet zich meer richten op de kleinere zakken, zoals die op de zakken van uw overhemd.

Hoe zit het als u uw eigen stijl wilt creëren? U kunt kostuums maken, of verschillende versies van uw gewenste outfits. Bijvoorbeeld, je hebt een blauw shirt en rubberen laarzen. Je modieus aankleden is zo simpel als een blauw jasje over een geel jasje dragen. Beschouw jezelf gelukkig als je je oude blauwe shirt als extra kledingstuk hebt.

lees meer:

Kostuum heren

Overhemd op maat

Leave a Comment

Your email address will not be published.