Hoe een wasmachine te wassen

wasmachine

Drogen. Nadat het reinigingsproces is voltooid, moet het wasgoed worden opgehangen om te drogen. Wasgoed dat is losgemaakt, moet op een droogrek worden gelegd. De gewone huishoudelijke wasmachine heeft waarschijnlijk niet de vitaliteit om dit soort wasgoed droog te wassen, dus is het meestal een goed idee om dit naar een commerciële wasserij te brengen die goed is uitgerust om dit soort materialen te verwerken.

Drogen om krimpen te voorkomen; de stof moet plat worden gelegd op een niet-roestende kleerhanger (Sundance.) Neemt niet te veel plaats in, en de schaar en kam die nodig zijn voor een nieuwe wasbeurt moeten worden Stomerij Zoetermeer .

Snel drogen om bederf te voorkomen. De stof kan in een droger worden gestopt, maar de hoge warmte is misschien niet in staat om alle kreukels te verwijderen. Het gebruik van een stoomoven, het ophangen van het kledingstuk in het zonlicht of het op een lopende band leggen, is niet goed voor uw kledingstuk.

Drogen met een minimum aan directe warmte. Om verschillende kledingstukken in één wasbeurt te kunnen wassen, moet de temperatuur laag worden gehouden. Om krimpen te verminderen, mag de warmte van de droger niet hoger zijn dan 110 graden Fahrenheit.

Wassen. Voordat u de wasmachine start, moet u de temperatuur en de zuiverheid van het water controleren. Omdat regelmatig wassen noodzakelijk is om slechte vlekken te verwijderen, kunt u uw kleding beter meteen van tevoren in de was doen. Dit zal het aantal wasbeurten verminderen dat nodig is om het kledingstuk klaar te krijgen. Voordat u de wasmachine start, moet u ervoor zorgen dat het wasmiddel goed is opgelost in warm water voordat u het in de wasmachine doet. Als dit niet het geval is, zal het geen specifieke antibacteriële functie hebben om uw goede kleren te beschermen. Als de geur blijft hangen, voeg dan meer bleekmiddel toe. Voordat u de eerste lading zeep in de wasmachine doet, moet u ervoor zorgen dat de zeep relatief goed is opgelost. Door een tweede lading toe te voegen, vermijdt u dat de wasverzachter zijn functie verliest. Het kan de geur extra onaangenaam maken.

Een ander goed punt is om uw kledingstukken snel na het dragen te wassen om de opeenhoping van oliën en kreuken te verminderen. Als de kreukels en brandplekken op uw kledingstuk zijn veroorzaakt door terroristische activiteiten, kunt u wasverzachter gebruiken om de verharding van de kreukels te verminderen.

Na het wassen moet u het kledingstuk geleidelijk op natuurlijke warmte laten drogen. De meeste kledingstukken zullen krimpen, afhankelijk van het materiaal en de duur van het wassen, dus extreme temperaturen zijn niet geschikt.

Wanneer u uw favoriete kledingstuk gaat wassen, lees dan eerst de wasinstructies om er zeker van te zijn dat het kledingstuk goed wast. Vergeet niet de instructies voor kleuren te controleren om te zien of ze veilig over het hele gekleurde kledingstuk kunnen worden gewassen.

De meeste wasmachines moeten een naaldvrije instelling hebben voor de reinigingsmiddelen. Wanneer u met een wasmachine wast, moet u er ook voor zorgen dat er goede en geschikte wasmiddelen zijn om de vlekken effectief te verwijderen. Wanneer het kledingstuk in de volle natuurlijke kamertemperatuur blijft hangen, zal het zeker krimpen.

Er zijn verschillende detergenten die militaire en chemische veilige Sets.Also, er zijn andere uitgebreide manieren om uw risico op vlekken te verminderen, zoals de volgende:

1. Was met milde zeep en water. Gebruik geen sterke wasmiddelen, die mogelijk een negatieve invloed hebben op uw goede kleren.

2. Gebruik een wasmiddel dat licht genoeg is voor een wasmiddel dat weinig wast, dat mogelijk weer te harde eigenschappen kan krijgen.

3. Keer het kledingstuk binnenstebuiten en was het in koud water. In het geval van een goed viscose kledingstuk, dat van polyester gemaakt zou kunnen zijn, experimenteer met een langzame roerende beweging of gebruik een vooraf gemaakte zeep, om er zeker van te zijn dat het volledig schoon wordt.

4. Voor degenen die veel vlekken hebben, is voorbehandelde kleding, zoals shirts en jurken, idealer, omdat deze veel beter schoon te maken zijn en de voorbehandelde kleding meer kans heeft om slechte vlekken te voorkomen.

5. Stop uw luxe stoffen nooit in de droger. Vooral niet bij zijde of om uw stoffen breekbaarder en steviger te maken. Het kan krimpen en slechts wordt behoudt zijn vorm.

6. Hang uw lievelingskleren dus netjes op de kleerhangers en hang ze niet aan kleerhangers met draad, want dan kunnen ze kapot gaan.

7. Beperk het gebruik van de droger tot eenmaal per week en zorg ervoor dat uw astronauten volledig droog zijn voordat u terugkeert naar uw; huis.

Verschillende vlekken kunnen worden verwijderd met de hulp van een goede deodorant, aangezien deze ook het ondergoed goed kan verzorgen. De na het wassen gebruikte deodorant kan ervoor zorgen dat de vlekken aan de binnen- en buitenkant van de stof worden verwijderd, waardoor geurtjes worden weggenomen;

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.