Een geweldige chef

Restaurant Zetten

Chef-kok Nico Kok zei: “Vroeger had elk restaurant een bar. Nu lijkt het erop dat elk restaurant een bar wil hebben. Dit heeft voor een verzadiging in de markt gezorgd, en veel elementen in de restaurantbranche volgen deze trend. Normen worden hoger gesteld, voedselkwaliteit wordt hoger gesteld. Dit is in het voordeel van hogere lonen, die moeten worden gecompenseerd door betere arbeidsomstandigheden. In dit geval worden noodle bars als een ideale optie gezien.” Dit is niet onwaar. Opwaarts mobiele koks moeten nu aan de eisen van de klanten voldoen. De harde concurrentie in het restaurantwezen heeft Nico Chocho ertoe gebracht zijn levenswijze te veranderen.

Chef Sous Chef: Restaurant is een instituut

Het eten in een restaurant is even belangrijk als de bediening. Naast de kwaliteit van het eten en de service, is een restaurant een plaats waar families samen kunnen zijn. Families eten in restaurants die ze liefhebben, steunen en waar ze om geven. Ook romantische verlangens worden in deze relatie gerealiseerd. Eten brengt mensen altijd samen. Het maakt niet uit wie je bent en wat je persoonlijke bezigheden zijn, je zou nooit tevreden kunnen zijn met koken voor anderen. Restaurant is een unieke ervaring – je bent nooit alleen maar een klant, maar ook een persoon. Onthoud dat je in een restaurant nooit ver weg bent van een geliefde, een andere patron, of een klant op wie je indruk moet maken. Toon je passie voor eten en werken door een plek te vinden waar je graag uit eten gaat.

Zet uw vaardigheden aan het werk

Onderschat de waarde van de vaardigheden van een kok niet. Inderdaad, de vaardigheden van een kok worden over de hele wereld erkend. Er is echter geen plaats in de wereld waar een goede kok niet gewaardeerd wordt. Een kok ruimt op na de voedselbereiding. Een kok maakt de eettafel schoon en schikt die. Een kok is de lijm die het restaurant bij elkaar houdt. Hoe kun jij de lijm zijn die je restaurant bij elkaar houdt? Je kunt gepassioneerd zijn over je werk, maar geen focus hebben. Als je in een situatie zit waarin je moet overwerken en extra uren moet werken, weet je dat je vaardigheden worden opgemerkt. U zult sneller promotie maken als u kunt overwerken en in het weekend kunt werken. U zult minder stress hebben en meer tijd voor uw dierbaren.

U zult kunnen genieten van een luxueuze maaltijd, alsof u op een cruise bent, zonder dat u de eters hoeft te lijden.

Je hebt genoeg tijd om van je eigen gezelschap te genieten voor er vrienden komen.

Vrienden kunnen je inspanningen waarderen door je mondigheid, je eigenaardigheid of je vreemde gedrag te appreciëren.

Een grote chef weet dat hij kan toveren met de ingrediënten.

Een goede chef zal uitvinden welk voedsel goed samen gaat.

Een goede chef zal een paar specialiteiten hebben en andere moeten worden overwogen.

Een goede chef-kok moet de behoeften van de consument kunnen kennen zonder naar buiten te hoeven gaan om het voedsel te vinden.

Een goede kok moet creativiteit kunnen gebruiken om nieuwe producten te maken of een oud gerecht te verbeteren.

Een goede chef moet makkelijker en sneller werken.

Een goede chef moet beschikken over sterke organisatorische vaardigheden.

De eigenschappen die een chef succesvol en toonaangevend maken zijn:

-Stamina

Een goede chef-kok heeft uithoudingsvermogen, wat gebruikelijk is voor mensen in de arbeidersberoepen. Hij zal consequent hard werken zolang hij het kan verdragen. Dorst is de grootste factor. Het mag echter geen chronische stress of uitdroging zijn.

-Flexible

Een chef-kok die flexibel is, zal in kortere tijd succes hebben. Hij zal in staat zijn te leren en zich aan te passen aan het idee van minder uren werken. Hij zal echter ook in staat zijn tot geografische reikwijdte en goed vertrouwd zijn met de regio waarin hij werkt, de staat waarin hij opereert en de internationale mengsels waarmee hij te maken heeft.

-Creatief

Een creatieveling zal succesvol zijn op Creatief gebied. Dit is een onstabiele positie. Waar haalt hij ideeën vandaan en hoe verwerkt hij ze in zijn regionale en internationale werk. Creativiteit is een uitschuifbare duim waarmee je je eigen toekomst kunt schrijven. Hij moet flexibel genoeg zijn om zijn aanbod te kunnen combineren en er waarde aan toe te voegen. Dit is een essentiële kwaliteit als je op dit gebied succesvol wilt zijn. U moet ruimdenkend genoeg zijn om nieuwe ideeën te aanvaarden en toe te juichen. U moet ook de vasthoudendheid hebben om de kritiek van klanten en zelfs van uw eigen managers te verdragen als u een grote chef wilt worden.

-Customer Focus

Voor een betere klantgerichtheid moet je vrij zijn van bindmiddelen, vulstoffen en additieven. Je moet waakzaam zijn in het maken van zeker dat wat je serveert is gezond dat is de reden waarom je nodig hebt om in lijn te zijn met dieet zorgen en het effect van een aantal van de ingrediënten te begrijpen. Voer geen stationaire voedingsmiddelen. Je zult gevraagd worden je menu aan te passen aan bepaalde culturen die misschien niet onder de indruk zijn van je zaak. Je bent niet de enige die kookt in deze business. Laat een indruk achter. Anderen zullen je voorbeeld volgen.

Lees meer

indoor bbq restaurant 
bbq restaurant 

Leave a Comment

Your email address will not be published.