De vintage Sherbrooke

Vintage kleding Den Bosch

 

 

 

Onze kopers zijn modebewuste klanten van 14 jaar en ouder of als je dat niet bent, wil je misschien een blik werpen op onze vintage surfkleding. Niets hoeft te veranderen in je unieke gevoel voor stijl alleen maar omdat je ouder wordt.ewerk met ons en behoud de basis. Ons doel is het promoten van een evenwichtig modegevoel en levensstijlvisie voor de moderne onafhankelijke vrouw van vandaag.

Onze producten zijn voornamelijk geïnspireerd op het scala van tweedehands textiel, maar we zijn voorzichtig om geen nep vintage items op te nemen. Voor zover wij weten, verkopen wij alleen authentieke merk vintage kleding en accessoires. Van tijdspulletjes tot cosmetica, we laten ons inspireren door een waaier van bronnen. Op dit moment zijn we echt geïnspireerd door een ongelooflijke hoeveelheid dameskleding! Onze klanten zijn blij met deze combinatie van hoge kwaliteit en redelijke prijs.

Onze ideale clientèle is eigenlijk overal onder diegenen die van een goede surf of een goede wandeling houden, en onderweg plezier wensen te maken. Onze klanten zijn verfijnd, succesvol, goed gekleed, chique, en zeer stijlvol. Veel van onze klanten kopen al hun kleding en accessoires, vanaf nul, en restaureren en maken hun eigen outfits op maat.Voordelen van L terrestrialanking:

1. Al onze producten zijn volledig uniek

2. Al onze kleren zijn van de meest recente designer collecties, en we voegen voortdurend nieuwe producten toe

3. Onze kleren zijn een echte waarde voor je geld, we verbergen de kosten niet

4. Een echt opmerkelijke prijs

5. Een superieure kwaliteit

Lighthouse Surfwear:

Als u op zoek bent naar strandkleding, schoolfluitjes en andere boardshorts, kijk dan niet verder dan lighthouse swimwear. Als u liever een korter tweedelig stuk draagt, probeer dan de Lloydabee. Kort en lief, de Beckham is een sexy tweedelig stuk uit ons assortiment. Het heeft een gewaagde peplum van boven naar beneden en een bijpassende anistisch ontworpen short! Onze nieuwe kledinglijn vertegenwoordigt een opwindende twist op high street fashion.

De Boobtubes zijn waarschijnlijk het best te omschrijven als speels en lief. Zeer onthullend en alleen verkrijgbaar in de UK in onze showroom.

Ook uit ons nieuwe assortiment is de Sherbrooke. Net als ons vorige aanbod is dit de compromisloze haute couture, maar met een uniek design.

Wij leveren nu aan een bepaalde belangrijke detailhandelscategorie in het VK en Europa.

Wij streven naar baanbrekende producten die snel kunnen worden verwerkt en gebruik kunnen maken van onze geavanceerde processen en geavanceerde ontwerpen en productietechnieken.

Wij zijn er zeker van dat deze specifieke categorie onder sterke druk zal staan om de volgende grote productlancering te leveren. silhouetten zullen echt iconisch en gewaagd zijn. Onze inspiratie komt uitsluitend uit de mode, wij zijn niet langer tevreden met goede oude kopieën.

Al onze kleding wordt geproduceerd in de Drizabone fabriek in Londen, die is ontworpen om te passen en eeuwig mee te gaan.

We hebben een fantastische nieuwe kledinglijn voor Lente en Zomer 2008. De Boobtubes, Sherbrooke en Lloydabee zullen de belangrijkste vormen voor dit seizoen zijn. De Sherbrooke heeft een zeer Brits gevoel met gedurfde naadlijnen die passen bij de mode van het moment! De Boobtubes zijn iets relaxter met opnieuw geborduurde details. Lloydabee is een jeugdig product voor de energieke jongeren. Zowel Boobtubes als Lloydabee zijn nu exclusief verkrijgbaar via bepaalde winkels.

lees meer:

Leave a Comment

Your email address will not be published.